Begeleiding
op locatie

Flexibel en betrokken

Als familiebedrijf is Zorgmed is een betrokken thuiszorgorganisatie. Omdat wij in kleine teams werken en alle vormen van thuiszorg bieden, hebben we de kennis in huis om flexibel en snel de beste groepsbegeleiding op te starten. U bent in vertrouwde handen. Wij zijn werkzaam in Eindhoven, Helmond en alle omliggende gemeentes.

Begeleiding Groep

De groepsbegeleiding heeft als doel het behouden of vergroten van de zelfredzaamheid van het kind of de jongere. Binnen een gestructureerde setting wordt in groepsverband (maximaal 8 kinderen/jongeren) gewerkt aan de hulpvraag/ doelen die gesteld zijn in de indicatie, zoals het oefenen van sociale vaardigheden, plannen en organiseren van activiteiten, vrijetijdsinvulling etc.

Module Zelfstandigheidsbevordering voor jongeren

Deze kortdurende module biedt jongeren met ASS, ADHD of andere psychiatrische problematiek de mogelijkheid om in een kleine groep vaardigheden te leren en te oefenen.

“ASS het zo zit….”

De voorlichting “ASS het zo zit…” is erop gericht om alle betrokkenen rondom een persoon met ASS (zoals ouders, familieleden, leerkrachten, jeugdleiders en anderen) het gedrag en de gedachtes van die persoon beter te laten begrijpen. Het is een combinatie van theorie en praktijk. De voorlichting duurt ongeveer 2,5 uur.

Naast bovengenoemd aanbod biedt Zorgmed in overleg ook de mogelijkheid tot deelname aan:

 • Logeerweekenden
 • Vakantieactiviteiten

In principe staan we open voor alle vragen. Kunnen wij u niet helpen, dan wordt u waar mogelijk doorverwezen.

Zorgmed Kantoor
Carmelitessenstraat 4

Postbus 8596

5605 KN Eindhoven
M info@zorgmed.nl

T 040-2517830
F 040-2573043

Waarom kiezen voor Zorgmed?

 • Familiebedrijf
 • Flexibel, klein team
 • Eén aanspreekpunt per gezin
 • Hoog opgeleid en ervaren personeel
 • Zeer geschikt voor Autisme Spectrum Stoornissen (ASS), ADHD en/of andere psychiatrische problematiek
 • Deskundig op het gebied van complexe gezinssituaties
 • Heldere afspraken, vastgelegd in het zorgplan
 • U houdt regie over uw leven
 • HKZ - kwaliteitscertificaat
 • Hoge cliënttevredenheid: CQ-index 8,7

Indicatie aanvragen?
Zorgmed helpt u bij het aanvragen van een WLZof WMO-indicatie en verzorgt zelf de indicatie als de zorg door uw zorgverzekeraar wordt vergoed.

Kosten

Heeft u een indicatie van uw gemeente op basis van de Wet Maatschappelijke Opvang (WMO), dan betaalt u een eigen bijdrage. Zie www.hetcak.nl of neem contact op met uw gemeente voor meer informatie.

Heeft u een indicatie voor de Wet Langdurige Zorg (WLZ), betaalt u een eigen bijdrage. Zie www.CIZ.nl voor meer informatie over de indicatie, zie www.hetcak.nl voor uw eigen bijdrage.

Graag adviseren wij u over de mogelijkheden en kosten van het Persoonsgebonden Budget (PGB). Als u zorg inkoopt bij Zorgmed kunt u kiezen voor advies en ondersteuning bij de ingewikkelde administratie rondom het PGB.

Facebook

Volg ons op Facebook en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen bij Zorgmed. Er is een pagina van Zorgmed thuiszorg en Zorgmed kraamzorg.

Facebook

Zorgpraet

Elke drie maanden verschijnt ons 'huisblad' de Zorgpraet. Voor de laatste uitgave van de Zorgpraet klik hieronder.

Laatste uitgave

Werken en leren

Zorgmed groeit. Kijk hier voor de actuele vacatures en de opleidingsmogelijkheden zoals stages, BOL- en BBL-plaatsen.


Meer informatie