Over Zorgmed

Zorgmed is een regionale, betrokken zorgorganisatie (130 medewerkers) en biedt alle vormen van thuis- en kraamzorg. Wij werken in kleine teams en hebben de kennis en mogelijkheden om snel en flexibel de beste zorg op te starten.

Wij zijn werkzaam in de regio’s Eindhoven, Helmond en alle omliggende gemeenten.

In 1988 is Zorgmed opgericht door Peter Geerts en Piet Verhappen. Beide komen uit de psychiatrische zorgverlening. Op een feestje raakten ze aan de praat over de zorg en hoe het beter kon. Zorgmed werd geboren. Een zorginstelling met weinig hierarchie. Iedereen mag meepraten en iedereen die zorg nodig heeft is welkom.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlZorgmed Thuiszorg is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlZorgmed Kraamzorg is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Facebook

Volg ons op Facebook en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen bij Zorgmed. Er is een pagina van Zorgmed Thuiszorg en Zorgmed Kraamzorg.

Facebook

Zorgpraet

Elke drie maanden verschijnt ons 'huisblad' de Zorgpraet. Voor de laatste uitgave van de Zorgpraet klik hieronder.

Laatste uitgave

Werken en leren

Zorgmed groeit. Kijk hier voor de actuele vacatures en de opleidingsmogelijkheden zoals stages, BOL- en BBL-plaatsen.


Meer informatie