Begeleiding thuis

Onze professionele en deskundige medewerkers bieden begeleiding in de thuissituatie van een kind of volwassene. Met hun kundigheid en flexibiliteit kunnen onze begeleiders u snel de juiste hulp bieden. Die zorg is, afhankelijk van wat u of uw gezin nodig heeft, meer of minder intensief.

 

Doel is om te zorgen dat u zo goed mogelijk om kunt gaan met de obstakels die u in uw leven ervaart. Onze begeleiders beoordelen samen met u waar aan gewerkt moet worden. Zij stellen een begeleidingsplan op dat u kunt inzien en waar u over mee mag denken. Daarbij kijken onze professionals ook hoe uw omgeving – uw gezin, familie, vrienden buren en vereniging – kan helpen.

 

Voor wie?
Wij zijn werkzaam in Eindhoven en alle omliggende gemeentes. In principe staan wij open voor alle vragen van cliënten in alle leeftijden. We proberen altijd naar een passende oplossing te zoeken. Kunnen wij u niet helpen, dan verwijzen we u door. We zoeken dus altijd met u naar de beste optie! Wilt u weten of we u kunnen helpen? Bel ons dan gerust op 040 – 251 78 30.

 

Begeleiding aanvragen
Wanneer u begeleiding wilt, helpen wij u graag bij de aanvraag van een Jeugdwet-, WMO- of WLZ-indicatie. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op via 040 – 251 78 30.

 

Als u een indicatie van uw gemeente op basis van de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) heeft, betaalt u een eigen bijdrage. Kijk voor meer informatie over uw eigen bijdrage op www.hetcak.nl of neem contact op met uw gemeente.

 

Ook als u een indicatie voor de Wet Langdurige Zorg (WLZ) heeft, betaalt u een eigen bijdrage. Kijk op www.CIZ.nl voor meer informatie over de indicatie en op www.hetcak.nl voor meer informatie over uw eigen bijdrage.

 

Daarnaast kunt u via een Persoonsgebonden Budget (PGB) begeleiding van ons ontvangen. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en kosten van het PGB. Ook kunnen wij u, indien u voor Zorgmed kiest, adviseren en ondersteunen bij de ingewikkelde administratie rondom het PGB. Heeft u vragen? Bel ons dan gerust op 040 – 251 78 30.