De Wijkplaats

Wijkplaatsen FAB28 en Het Trefpunt 

In onze wijkplaatsen in Stratum en Woensel-West brengen wij dagbesteding dichter bij de mensen. Wij organiseren allerlei activiteiten: van buiten- en beweegactiviteiten tot recreatieve activiteiten. De Wijkplaats biedt u structuur en helpt u met het opdoen van sociale contacten. Voor een gezellig praatje onder het genot van een kopje koffie of een leuke activiteit bent u bij de wijkplaatsen aan het juiste adres! 

Onze wijkplaatsen zijn twee dagdelen in de week van 10.00 tot 13.00 uur en één dagdeel van 13.00 tot 16.00 geopend. Dan staat per wijkplaats één professional, ondersteund door vrijwilligers en of stagiaires, voor u klaar met kwalitatieve begeleiding en een verscheidenheid aan activiteiten.  

Voor wie?
Onze wijkplaatsen FAB28 en Het Trefpunt zijn voor alle inwoners vanaf 18 jaar van de wijken Stratum en Woensel-West. Onze deelnemers zijn van verschillende leeftijden, culturele achtergronden en hebben ieder hun eigen levenssituatie. Tijdens gezamenlijke activiteiten leert u elkaar beter kennen. Bovendien bieden de activiteiten u de structuur en houvast die u nodig heeft. 

Deelnemen aan FAB28 en Het Trefpunt
Woont u in één van bovengenoemde wijken en denkt u dat dit iets voor u is? Neem dan contact op met uw wijkgeneralist of kom eens binnenlopen in het wijkgebouw.