Gespecialiseerde kraamzorg

Meer dan kraamzorg alleen

Ben je betrokken bij een zwangerschap in een speciale situatie? Bijvoorbeeld waarbij (in het gezin) sprake is van een autisme spectrumstoornis, ADHD of andere psychiatrische problematiek, dan is er tijdens de kraamperiode extra gespecialiseerde ondersteuning mogelijk.

Voor de aanstaande ouders is het belangrijk de juiste begeleiding en structuur aan te bieden in de kraamperiode. Ook voor eventuele broertjes en/of zusjes is extra aandacht en begeleiding prettig om met de veranderingen in het gezin om te gaan.

Zorgmed heeft zowel kraamzorg als gespecialiseerde begeleiding in huis en heeft deze expertises gebundeld. De kraamverzorgenden zijn bijgeschoold op diverse problematieken en zij kunnen voor en tijdens de kraamperiode een beroep doen op de deskundigheid binnen het team begeleiding. Soms kijkt een begeleider zelf mee in het gezin om snel de juiste handvatten te kunnen bieden.

Waarom kiezen voor Zorgmed?
Naast specialistische kraamzorg aan gezinnen met een psychiatrische achtergrond, biedt Zorgmed ook kraamzorg aan:

 • meerlingen
 • expats
 • (Poolse) arbeidsmigranten
 • islamitische gezinnen
 • gezinnen waarin sprake is van laaggeletterdheid
 • gezinnen die de wens hebben voor een natuurlijke bevalling

Wil je meer informatie over onze gespecialiseerde kraamzorg?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op (040 - 251 78 30).

Zorgmed Kantoor

Carmelitessenstraat 4

Postbus 8596

5605 KN Eindhoven
kraamzorg@zorgmed.nl
T 040-2517830

F 040-2573043

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlZorgmed Kraamzorg is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Vacature: Kraamverzorgende (16-24 uur)

Over Zorgmed

Zorgmed levert alle vormen van thuis- en kraamzorg in Zuidoost Brabant. Wij bieden verpleging, verzorging, individuele begeleiding, begeleiding voor groepen, dagbesteding en kraamzorg. Zorgmed heeft overeenkomsten met alle zorgverzekeraars, het zorgkantoor en de gemeenten in deze regio, en vele contacten met verloskundigenpraktijken, ziekenhuizen en andere organisaties in de geboortezorg. Wij zijn een middelgrote thuiszorgorganisatie, waardoor we snel en flexibel op de wensen van onze cliënten kunnen inspelen. Onze medewerkers zijn betrokken met hen en met elkaar. De tevredenheid is zeer hoog. Zorgmed voldoet aan alle kwaliteitsnormen in de zorg en is HKZ-gecertificeerd en aan de WHO-normen.

Het team

Het Team Kraamzorg biedt (gespecialiseerde) kraamzorg in de regio Zuidoost-Brabant. Cliënten kunnen wij te woord staan in het Nederlands, Engels, Spaans en Pools. Wij hebben speciale kennis en ervaring in huis voor gezinnen met een complexe zorgvraag. Wij zijn voor ons team per direct op zoek naar een gedreven kracht die stevig in haar schoenen staat!

Functieomschrijving :

Als kraamverzorgende verzorg je de moeder en haar baby tijdens de eerste week na de bevalling. Je assisteert de verloskundige tijdens de geboorte van het kindje en ondersteunt het gezin waar nodig door middel van advies en voorlichting en het overnemen van huishoudelijke taken. Je begeleidt ze bij de voeding van de baby, zowel bij borst- als flesvoeding.

Functie-eisen :

 • Afgeronde opleiding Verzorgende IG, minimaal niveau 3 met uitstroom kraamzorg
 • Ervaring in de kraamzorg
 • Ervaring en affiniteit met de doelgroep
 • Zelfstandig kunnen werken
 • Flexibiliteit met betrekking tot werktijden
 • In het bezit zijn van een auto en rijbewijs
 • Woonachtig in (de nabije omgeving van) Eindhoven of Helmond

Wij bieden:

 • Salaris conform CAO VVT, FWG 35
 • Een prettig werkklimaat
 • Een goede balans werk/privé
 • Ruimte voor eigen ideeën en persoonlijke ontwikkeling

Ben jij deze kraamverzorgende? Reageer dan door een CV en motivatie per e-mail te sturen naar Monique Bogmans: kraamzorg@zorgmed.nl

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Monique Bogmans: Tel: 040 25 17 830

Facebook

Volg ons op Facebook en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen bij Zorgmed. Er is een pagina van Zorgmed Thuiszorg en Zorgmed Kraamzorg.

Facebook

Zorgpraet

Elke drie maanden verschijnt ons 'huisblad' de Zorgpraet. Voor de laatste uitgave van de Zorgpraet klik hieronder.

Laatste uitgave

Werken en leren

Zorgmed groeit. Kijk hier voor de actuele vacatures en de opleidingsmogelijkheden zoals stages, BOL- en BBL-plaatsen.


Meer informatie