Advies lactatiekundige

Soms ervaar je problemen bij het geven van borstvoeding. Onze lactatiekundige kan je helpen. Zij geeft je persoonlijke hulp bij alles wat met borstvoeding te maken heeft.

Al onze kraamverzorgenden hebben kennis van borstvoeding. Zij kunnen je vaak goed op weg helpen. Ook als je moeite hebt met het geven van borstvoeding, kunnen we je helpen. Daarvoor hebben we een geschoolde lactatiekundige. Zij is een opgeleide borstvoedingsspecialist en kan je dus deskundig advies geven. Ze komt bij je thuis langs in de kraamweek (link) om al je vragen te beantwoorden over bijvoorbeeld aanlegproblemen, het weigeren van de fles of over kolven.

Lees meer over borstvoeding

Borstvoeding geven

Borstvoeding is goed voor je kindje. Moedermelk bevat allerlei belangrijke voedings- en afweerstoffen voor je baby. Als je ervoor kiest om borstvoeding te geven, staan we voor je klaar.

Veelgestelde vragen

Om je goed op weg te helpen met het geven van borstvoeding hebben we hieronder een aantal veelgestelde vragen op een rijtje gezet. Is je vraag nog niet beantwoord, dan kun je altijd contact met ons opnemen via telefoonnummer 0402517830

Ik heb problemen bij het geven van borstvoeding. Wat nu?

Onze kraamverzorgenden weten veel van borstvoeding en kunnen je vaak goed op weg helpen. Mochten er nog steeds problemen zijn, kunnen wij onze lactatiekundige inschakelen.

Cursusavonden

Tijdens onze cursusavonden geven wij extra uitleg, informatie en tips over borstvoeding. Je bent van harte welkom. Wij hebben de data voor je op een rijtje gezet.

Flesvoeding

Soms is het beter om je kindje flesvoeding te geven. Misschien heb je daar allerlei vragen over. Wij beantwoorden al die vragen voor je. Een aantal veelgestelde vragen vind je hieronder.