Melding:

Alle borstvoedingscursussen komen tot nader bericht te vervallen in verband met de corona maatregelen.

cursusavonden

Tijdens onze cursusavonden geven wij extra uitleg, informatie en tips over borstvoeding. Je bent van harte welkom. Wij hebben de data voor je op een rijtje gezet.

Onze lactatiekundige verzorgt regelmatig cursusavonden over het geven van borstvoeding. Ze geeft extra uitleg, praktische informatie en tips. Daarnaast bespreekt ze allerlei onderwerpen, zoals kolven, de combinatie werken en borstvoeding en problemen bij het geven van borstvoeding. Ook in 2020 hebben we weer een aantal cursusavonden op de planning staan. Je bent van harte welkom op:

  • Donderdag 3 september
  • Dinsdag 10 november

De avonden zijn op ons kantoor op de Carmelitessenstraat 4 in Eindhoven. Vanaf 18.45 uur is er inloop met een kopje koffie en thee. Om 19.00 uur start de avond en die duurt tot 21.00 uur. Heb je interesse of wil je de volgende keer ook komen? Mail dan naar kraamzorg@zorgmed.nl of bel 040 – 25 17 830. We zien je graag!

Vanaf 26 mei organiseert Zuidzorg een online borstvoedingscursus.
Klik hier voor meer informatie

Lees meer over borstvoeding

Borstvoeding geven

Borstvoeding is goed voor je kindje. Moedermelk bevat allerlei belangrijke voedings- en afweerstoffen voor je baby. Als je ervoor kiest om borstvoeding te geven, staan we voor je klaar.

Veelgestelde vragen

Om je goed op weg te helpen met het geven van borstvoeding hebben we hieronder een aantal veelgestelde vragen op een rijtje gezet. Is je vraag nog niet beantwoord, dan kun je altijd contact met ons opnemen via telefoonnummer 0402517830

Ik heb problemen bij het geven van borstvoeding. Wat nu?

Onze kraamverzorgenden weten veel van borstvoeding en kunnen je vaak goed op weg helpen. Mochten er nog steeds problemen zijn, kunnen wij onze lactatiekundige inschakelen.

Advies lactatiekundige

Wij hebben een geschoolde lactatiekundige in dienst die je kan helpen bij problemen met het geven van borstvoeding.

Flesvoeding

Soms is het beter om je kindje flesvoeding te geven. Misschien heb je daar allerlei vragen over. Wij beantwoorden al die vragen voor je. Een aantal veelgestelde vragen vind je hieronder.