Ik heb problemen bij het geven van borstvoeding. Wat nu?

Onze kraamverzorgenden weten veel van borstvoeding en kunnen je vaak goed op weg helpen. Mochten er nog steeds problemen zijn, kunnen wij onze lactatiekundige inschakelen.

Zij geeft je persoonlijk advies en tips over borstvoeding. Onze lactatiekundige kan bij je thuis komen, maar ze geeft ook cursusavonden. Wanneer die avonden zijn, vind je onder het kopje Cursusavonden (link).

Lees meer over borstvoeding

Borstvoeding geven

Borstvoeding is goed voor je kindje. Moedermelk bevat allerlei belangrijke voedings- en afweerstoffen voor je baby. Als je ervoor kiest om borstvoeding te geven, staan we voor je klaar.

Veelgestelde vragen

Om je goed op weg te helpen met het geven van borstvoeding hebben we hieronder een aantal veelgestelde vragen op een rijtje gezet. Is je vraag nog niet beantwoord, dan kun je altijd contact met ons opnemen via telefoonnummer 0402517830

Cursusavonden

Tijdens onze cursusavonden geven wij extra uitleg, informatie en tips over borstvoeding. Je bent van harte welkom. Wij hebben de data voor je op een rijtje gezet.

Lactatiekundige

Wij hebben een geschoolde lactatiekundige in dienst die je kan helpen bij problemen met het geven van borstvoeding.

Flesvoeding

Soms is het beter om je kindje flesvoeding te geven. Misschien heb je daar allerlei vragen over. Wij beantwoorden al die vragen voor je. Een aantal veelgestelde vragen vind je hieronder.