Andere culturen

Heb je vanuit jouw cultuur bepaalde waarden, normen of gewoontes die in jouw kraamtijd belangrijk zijn? Dan gaan we samen met jou in gesprek om zo veel mogelijk aan je wensen te voldoen.

Wij komen in jouw gezin, dus jouw wensen zijn voor ons heel belangrijk. Daarom proberen wij zoveel mogelijk rekening te houden met wat jij prettig vindt. Mocht je dus vanuit je cultuur bepaalde normen, waarden of tradities belangrijk vinden, dan horen wij dat graag. Onze kraamverzorgenden passen zich zoveel mogelijk aan. Mocht je thuis een andere taal dan Nederlands spreken, is dat geen enkel probleem. Wij zorgen ervoor dat je een kraamverzorgende krijgt die goed Engels spreekt. Ook hebben we speciale kaarten die ons ondersteunen bij het geven van uitleg. Zo zorgen we er altijd voor dat we onze informatie zo goed als mogelijk aan je overbrengen.

Lees meer over gespecialiseerde kraamzorg

Autisme

Ben je zwanger en is er sprake van autisme bij jou of in je gezin? Wij kunnen je gespecialiseerde ondersteuning bieden.

Mensen met psychische klachten

Ben je zwanger en heb jij of een ander gezinslid psychische klachten? Wij kunnen je gespecialiseerde ondersteuning bieden.

Dunstan babytaal

Je baby huilt. Wat nu? Onze kraamverzorgenden hebben kennis van Dunstan babytaal. Zij leren jou het gehuil van je baby herkennen.

Meerlingen

Eén baby is vaak spannend, maar een meerling al helemaal. Wij zetten net dat stapje extra om te zorgen dat je kraamtijd ook met een meerling rustig en fijn verloopt.

Natuurlijke kraamzorg

Natuurlijke kraamzorg is zorg met natuurlijke middelen. Wij hebben een geschoolde kraamverzorgende die alles weet van natuurlijke kraamzorg. Lees hieronder wat dat inhoudt.