Autisme

Ben je zwanger en is er sprake van autisme bij jou of in je gezin? Wij kunnen je gespecialiseerde ondersteuning bieden.

Als er in je gezin sprake is van een autisme spectrumstoornis of ADHD, kunnen wij gespecialiseerde ondersteuning bieden in de kraamtijd. Een nieuwe baby in het gezin is een grote verandering. Dan is het fijn om de juiste begeleiding en structuur te krijgen. Onze kraamverzorgenden zijn bijgeschoold en kunnen bovendien een beroep doen op de deskundigheid binnen het team ambulante begeleiding. Soms kijkt een van onze ambulant begeleiders zelf mee in het gezin. Zo bieden we je ook in een speciale situatie de juiste handvatten voor een prettige kraamperiode.

Lees meer over gespecialiseerde kraamzorg

Mensen met psychische klachten

Ben je zwanger en heb jij of een ander gezinslid psychische klachten? Wij kunnen je gespecialiseerde ondersteuning bieden.

Dunstan babytaal

Je baby huilt. Wat nu? Onze kraamverzorgenden hebben kennis van Dunstan babytaal. Zij leren jou het gehuil van je baby herkennen.

Meerlingen

Eén baby is vaak spannend, maar een meerling al helemaal. Wij zetten net dat stapje extra om te zorgen dat je kraamtijd ook met een meerling rustig en fijn verloopt.

Andere culturen

Heb je vanuit jouw cultuur bepaalde waarden, normen of gewoontes die in jouw kraamtijd belangrijk zijn? Dan gaan we samen met jou in gesprek om zo veel mogelijk aan je wensen te voldoen.

Natuurlijke kraamzorg

Natuurlijke kraamzorg is zorg met natuurlijke middelen. Wij hebben een geschoolde kraamverzorgende die alles weet van natuurlijke kraamzorg. Lees hieronder wat dat inhoudt.