Aanmelden

Wil je fijne en vertrouwde kraamzorg? Wij staan voor je klaar op een van de mooiste momenten in je leven. Meld je direct online bij ons aan.

Het is belangrijk om zo snel mogelijk kraamzorg aan te vragen. Ook als je in het ziekenhuis gaat bevallen, is het handig om kraamzorg te regelen. Je kunt je aanmelden tussen de derde en de vijfde maand van je zwangerschap. Rond de dertig weken komen we dan bij je langs voor een intakegesprek.

Wij werken in de regio Eindhoven en Helmond inclusief alle omliggende dorpen

Wil je zeker zijn dat je tijdens je kraamtijd in vertrouwde handen bent? En woon je in de regio Eindhoven en Helmond inclusief alle omliggende dorpen? Schrijf je dan digitaal in via onderstaand formulier. Wij bevestigen de aanmelding altijd binnen een week per mail of post. Heb je vragen of verandert er tussentijds iets in je aanmelding, dan horen we het graag. Wij zijn te bereiken op telefoonnummer 040-2517830

Lees meer over Kraamzorg van Zorgmed

Waarom kiezen voor Zorgmed?

Goede en vertrouwde kraamzorg met de persoonlijke aandacht die je nodig hebt. Daar doen wij iedere dag ons best voor. Lees hieronder hoe we er samen met jou een onvergetelijke tijd van maken.

Kosten

Kraamzorg wordt vergoed vanuit je basisverzekering. Het kan wel zijn dat je een eigen bijdrage betaalt. Hieronder leggen we uit hoeveel uur kraamzorg je krijgt, wat vergoed wordt en hoeveel je eventueel zelf moet bekostigen.

Intakegesprek

Rond de dertigste week van je zwangerschap komen wij bij je langs voor een intakegesprek. In zo’n gesprek vertellen we alles wat je moet weten en alles wat je kunt verwachten over je kraamtijd.

De bevalling

Iedere bevalling is uniek en daar spelen onze kraamverzorgenden op in. Hieronder vertellen wij je alles over de bevalling en wat wij daarin voor je kunnen betekenen.

De Kraamweek

In deze eerste, vaak spannende week staan wij voor je klaar. We doen alles voor een fijne en ontspannen kraamweek. Wat je van die week kunt verwachten leggen we hieronder uit.