De bevalling

Iedere bevalling is uniek en daar spelen onze kraamverzorgenden op in. Hieronder vertellen wij je alles over de bevalling en wat wij daarin voor je kunnen betekenen.

De bevalling is vaak een spannend moment. Ook dan staan wij voor jou klaar. Zou je ons willen bellen als je baby geboren is? Als je ’s nachts bevalt, hoef je niet meteen te bellen. Wij horen dan de volgende dag van je. Mocht je nog een aantal dagen in het ziekenhuis moeten blijven, horen we toch graag na de geboorte van jullie. Dan houden wij er rekening mee dat jullie naar huis gaan komen.

Mocht je tijdens de geboorte al hulp nodig hebben, neem je na overleg met de verloskundige contact met ons op. Wij zorgen dat we er zo snel mogelijk en altijd binnen een uur zijn om jou en je gezin te ondersteunen.
Wij zijn altijd bereikbaar. Hieronder vind je onze telefoonnummers:

Binnen kantoortijden (van 08.30 tot 17.00 uur): 040 – 25 17 830
Buiten kantoortijd (na 17.00 uur en weekenden): 06 – 30 31 25 81

Lees meer over Kraamzorg van Zorgmed

Waarom kiezen voor Zorgmed?

Goede en vertrouwde kraamzorg met de persoonlijke aandacht die je nodig hebt. Daar doen wij iedere dag ons best voor. Lees hieronder hoe we er samen met jou een onvergetelijke tijd van maken.

Aanmelden

Wil je fijne en vertrouwde kraamzorg? Wij staan voor je klaar op een van de mooiste momenten in je leven. Meld je direct online bij ons aan.

Kosten

Kraamzorg wordt vergoed vanuit je basisverzekering. Het kan wel zijn dat je een eigen bijdrage betaalt. Hieronder leggen we uit hoeveel uur kraamzorg je krijgt, wat vergoed wordt en hoeveel je eventueel zelf moet bekostigen.

Intakegesprek

Rond de dertigste week van je zwangerschap komen wij bij je langs voor een intakegesprek. In zo’n gesprek vertellen we alles wat je moet weten en alles wat je kunt verwachten over je kraamtijd.

De bevalling

Iedere bevalling is uniek en daar spelen onze kraamverzorgenden op in. Hieronder vertellen wij je alles over de bevalling en wat wij daarin voor je kunnen betekenen.

De Kraamweek

In deze eerste, vaak spannende week staan wij voor je klaar. We doen alles voor een fijne en ontspannen kraamweek. Wat je van die week kunt verwachten leggen we hieronder uit.