Intakegesprek

Rond de dertigste week van je zwangerschap komen wij bij je langs voor een intakegesprek. In zo’n gesprek vertellen we alles wat je moet weten en alles wat je kunt verwachten over je kraamtijd.

Na je aanmelding neemt één van onze kraamverzorgenden contact met je op om de inschrijving nogmaals te bevestigen. Diegene is voor de verdere periode ook meteen je vaste aanspreekpunt voor al je vragen, tips en tricks. Je contactpersoon komt rond de dertig weken ook bij je thuis langs voor een intakegesprek. Daarin wordt bijvoorbeeld besproken waar onze kraamzorg uit bestaat en wat je zelf ter voorbereiding moet doen. Tijdens dit gesprek is er altijd ruimte voor vragen of om wensen te bespreken vanuit jouw kant.

Lees meer over Kraamzorg van Zorgmed

Waarom kiezen voor Zorgmed?

Goede en vertrouwde kraamzorg met de persoonlijke aandacht die je nodig hebt. Daar doen wij iedere dag ons best voor. Lees hieronder hoe we er samen met jou een onvergetelijke tijd van maken.

Aanmelden

Wil je fijne en vertrouwde kraamzorg? Wij staan voor je klaar op een van de mooiste momenten in je leven. Meld je direct online bij ons aan.

Kosten

Kraamzorg wordt vergoed vanuit je basisverzekering. Het kan wel zijn dat je een eigen bijdrage betaalt. Hieronder leggen we uit hoeveel uur kraamzorg je krijgt, wat vergoed wordt en hoeveel je eventueel zelf moet bekostigen.

De bevalling

Iedere bevalling is uniek en daar spelen onze kraamverzorgenden op in. Hieronder vertellen wij je alles over de bevalling en wat wij daarin voor je kunnen betekenen.

De Kraamweek

In deze eerste, vaak spannende week staan wij voor je klaar. We doen alles voor een fijne en ontspannen kraamweek. Wat je van die week kunt verwachten leggen we hieronder uit.