Ouders vertellen

Lees verhalen van andere ouders die net zo enthousiast zijn als wij zelf!

  positive review  Having Wendy at our home was a great support and help. She truly cares about your concerns, she is encouraging and has sense of empathy. It was like being treated by a family member but with all the professional knowledge 🙂 She was showing us what and how to do and gave us all the information necessary. We had the best start possible with her. Thank you once again. Tereza, Milos and Rozalie

  Tereza Malínská Avatar Tereza Malínská
  24 April 2019

  5 star review  Wij hebben een hele fijne en gezellige kraamtijd gehad dankzij Danielle! We hebben een goede basis mee gekregen voor ons zoontje! Dank je wel!! Gr Mieke en Roel en Jelte (en een poot van Spike)

  Mieke van den Elsen Avatar Mieke van den Elsen
  5 December 2017

  positive review  Wat hebben wij een fijne kraamweek gehad met Wendy. Elke dag een lekker fruithapje en ook nog eens verwend met heerlijke verse groentesoep. Wendy, ik ben je zeer dankbaar hoe je ons in de watten hebt gelegd en voor mij, Noah en mijn man hebt gezorgd. Dankjewel! Ook Annika bedankt, je was er helaas maar een dag maar ook jij bent een schat van een meid! Groetjed Jasmin, Jurre en onze lieve Noah

  Jasmin Van de Wiel - Marquardt Avatar Jasmin Van de Wiel - Marquardt
  4 March 2019

  positive review  Wij hebben een super kraamweek gehad met Belinda!!! Ze heeft zo goed voor ons gezorgd en voor onze dochter Liv! En het was super gezellig! Konden geen betere wensen😍!Dus bij deze Belinda mocht ik nog een kindje krijgen dan willen we jou zeker weer!Bedankt voor alle goede zorgen😘!!!

  Tiffany Van de Laar Avatar Tiffany Van de Laar
  19 June 2019

  positive review  We hebben het geluk gehad om niet één, maar met twee toppers de spannende eerste dagen begeleid te krijgen. Met Anja en stagair Dannii.Ze voelden goed aan waar wij behoefte aan hadden. Erg knap ook hoe ze een goede balans namen tussen luisteren wat wij wilden en ons vertellen waar het op staat, immers een ware kunst.We kijken terug op een leerzame en geruststellende kraamhulp. Nogmaals hartelijk dank.

  Wouter Nij Bijvank Avatar Wouter Nij Bijvank
  18 March 2019

  5 star review  Heerlijke kraamtijd gehad met Joke en Emy!! Ze hebben heel lief met mijn oudere zoon gespeeld, mn was opgevouwen en heeeeerlijke fruitcocktails gemaakt! Was een goede ontspannen week! Bedankt namens mij, Joris, Elliott en Phineas!

  Danielle de Boer Avatar Danielle de Boer
  27 November 2017

  5 star review  Goede en fijne Kraamzorg gehad van Emy! Dankjewel!! ��

  Aleksandra Mikulska Avatar Aleksandra Mikulska
  31 January 2018

  5 star review  Dankjewel Emy, voor alle goede inlichtingen over de borstvoeding! Dat heeft ons echt geholpen! Wij hebben echt genoten van onze kraamtijd! Je nam overal uitgebreid de tijd voor!

  Efri Janssen Avatar Efri Janssen
  6 November 2018

  positive review  Onze dochter Tessa is op 26 juli (de heetste dag van het jaar!) geboren. Deze hele periode was bloedheet, maar dat hield Belinda niet tegen. We hebben een super kraamweek gehad met Belinda en ze heeft ons veel advies gegeven, geleerd en bijgestaan. Zorgmed heeft ons tijdens de zwangerschap tot na de bevalling KEURIG geholpen. Zelfs hartje zomer alle uren gekregen en perfect geregeld. Super tevreden over deze toppers!! Bij een eventuele volgende kiezen wij wéér voor Zorgmed 🙂

  Alessia Looijmans Avatar Alessia Looijmans
  28 October 2018

  5 star review  Wij mochten begin maart niet alleen ons eerste kindje Zoë, maar ook kraamhulp Ilona verwelkomen. Ook al waren wij voor haar het eerste adres als zelfstandige kraamhulp; daar hebben wij niets van gemerkt. Ik vond de rust die ze met zich meenam heerlijk en ben met alle tips en trics (en de ontbijtjes ;)) supergoed vooruit geholpen. Absoluut een topper (met name Ilona maar Zorgmed natuurlijk ook ;))

  Patty van der Aa Avatar Patty van der Aa
  8 April 2018

  positive review  Wat een geluk hebben wij gehad met onze 2 top kraamhulpen Debby en Els! Wat zijn we verwend en door alle tips kunnen wij nu ontzettend goed zorgen voor ons Zoontje Jace. We gaan ze missen, het was een onvergetelijke tijd!!!

  Laura van Rooij Avatar Laura van Rooij
  13 April 2019

  5 star review  Goede profecionele zorg! Dankjewel voor alles!!

  Anna Chmielińska Avatar Anna Chmielińska
  12 March 2018

  positive review  Wij hebben een super kraamweek gehad met Irene! Zij heeft echt goed voor ons en onze zoon Idris gezorgd, daarbij was het ook nog eens erg gezellig! Bedankt!!!

  Nimo Farah Avatar Nimo Farah
  13 July 2019

  positive review  ik zag op tegen kraamzorg, maar met de dame die ik gehad heb is het super gegaan. heb een super fijne week gehad en vind het zelfs jammer dat ze niet meer komt! Dannii je bent goud waard!!

  Shelley Bultman Avatar Shelley Bultman
  23 November 2018

  5 star review  Perfecte zorg geleverd! Fijne dames bij zorgmed!!

  Nina Cembrowicz Avatar Nina Cembrowicz
  31 January 2018

  positive review  Dankjewel lieve Maria voor de goede zorgen en handige tips. Wij hebben de kraamweek als heel fijn ervaren 🥰

  Kim van Ruth Avatar Kim van Ruth
  25 February 2019

  positive review  Wederom een hele fijne kraamweek gehad. Net als bij de kraamweek van onze eerste zoon zijn we heerlijk in de watten gelegd door Esther! Samen met Dannii hebben zij een feestje gemaakt van deze bijzondere periode. Erg fijn dat Zorgmed zoveel moeite heeft gedaan om Esther ook als kraamverzorgster van onze tweede zoon in te zetten. Esther is echt een topper en ze zorgt voor rust en structuur in deze heftige eerste week. Dannii is erg leergierig en enthousiast. Ik weet zeker dat zij een hele goede kraamverzorgster gaat worden!Ook zijn wij tot slot heel erg blij met de fijne begeleiding bij de thuisbevalling. Het was in eerste instantie onze wens om naar het ziekenhuis te gaan. Hier was geen tijd meer voor. Achteraf is het ons letterlijk erg goed bevallen. Alle credits voor Els en Dannii voor hun assistentie!

  Jolynn Groenen Avatar Jolynn Groenen
  23 January 2019

  5 star review  Wij hebben echt een super fijne kraamtijd gehad mede dankzij Vivian! Echt een topvrouw!Groetjes, Hein, Merel, Pip

  Merel Voets - van Heerde Avatar Merel Voets - van Heerde
  18 March 2018

  5 star review  We had a wonderful experience with Zorgmed Kraamzorg with our newborn. Thanks to Joke Wijnja for taking such good care of me and my baby. Thanks for introducing to us the little tips and tricks to help sooth an unhappy baby. Loads of thanks and regards from - Arin, Tiyasa and Arit. �

  Tiyasa Talukdar Avatar Tiyasa Talukdar
  4 February 2018

  positive review  We hebben een fantastische kraamtijd gehad met Kaat! Ze was zeer zorgzaam en kundig. Heeft ons goed geholpen zodat ik kon herstellen en ons kindje kon leren drinken (had geen zuigreflex). Petje af voor alles wat ze voor ons gedaan heeft maar ons ook geleerd heeft!!

  Jolanda van Eijden Avatar Jolanda van Eijden
  28 April 2019

  positive review  Super goede kraamweek gehad dankzij Froukje ondanks de onverwachte ziekenhuisopname. Veel aandacht voor ons gezin en voor de mama.

  Nathalie van der Woerdt Avatar Nathalie van der Woerdt
  18 September 2018

  positive review  Dankzij Maria hebben wij een heerlijke kraamweek gehad. Ze heeft ons ontzettend veel geleerd en het was ook nog eens hartstikke gezellig. En als klap op de vuurpijl heeft Maria ook nog eens heerlijk Hongaars voor ons gekookt. Nogmaals bedankt voor de fijne week!

  Sophie Spinhof-Majoewsky Avatar Sophie Spinhof-Majoewsky
  18 April 2019

  5 star review  En hele fijne kraamweek gehad dankzij Sharon! Hartstikke bedankt daarvoor!! Groetjes, Claudia, Chantal en Sem

  Claudia Sem Alberts Avatar Claudia Sem Alberts
  8 April 2018

  positive review  We hebben een super fijne kraam week gehad, dankzij Joke en Annet.. Heb ook weer nieuwe dingen bij geleerd.. Onze Chris is helemaal gek op zijn zusje Tes.. Bedankt damens voor jullie gezelligheid en de goede zorgen..

  Denise de Groot Avatar Denise de Groot
  12 August 2019

  5 star review  We hebben een hele fijne en gezellige kraamweek gehad dankzij Joke. Ze was zo lief voor Tess en zorgzaam voor ons alledrie. We hebben daardoor goed onze rust kunnen nemen. Ze is een topper, werkt hard, geeft super bruikbare tips en maakt ook tijd om gezellig te kletsen. Onze engel, bedankt voor alle goede zorgen!

  Josy Tacke Avatar Josy Tacke
  4 June 2018

  5 star review  Hele fijne kraamtijd gehad dankzij Anja en Natascha. Super bedankt!

  Jeanet van de Griend Avatar Jeanet van de Griend
  7 February 2018