5 star review  We had a wonderful experience with Zorgmed Kraamzorg with our newborn. Thanks to Joke Wijnja for taking such good care of me and my baby. Thanks for introducing to us the little tips and tricks to help sooth an unhappy baby. Loads of thanks and regards from - Arin, Tiyasa and Arit. �

  Tiyasa Talukdar Avatar Tiyasa Talukdar
  4 February 2018

  5 star review  Wij hebben echt een super fijne kraamtijd gehad mede dankzij Vivian! Echt een topvrouw!Groetjes, Hein, Merel, Pip

  Merel Voets - van Heerde Avatar Merel Voets - van Heerde
  18 March 2018

  positive review  Dankzij Maria hebben wij een heerlijke kraamweek gehad. Ze heeft ons ontzettend veel geleerd en het was ook nog eens hartstikke gezellig. En als klap op de vuurpijl heeft Maria ook nog eens heerlijk Hongaars voor ons gekookt. Nogmaals bedankt voor de fijne week!

  Sophie Spinhof-Majoewsky Avatar Sophie Spinhof-Majoewsky
  18 April 2019

  positive review  Wij hebben een super kraamweek gehad met Irene! Zij heeft echt goed voor ons en onze zoon Idris gezorgd, daarbij was het ook nog eens erg gezellig! Bedankt!!!

  Nimo Farah Avatar Nimo Farah
  13 July 2019

  positive review  Wij hebben een super kraamweek gehad met Belinda!!! Ze heeft zo goed voor ons gezorgd en voor onze dochter Liv! En het was super gezellig! Konden geen betere wensen😍!Dus bij deze Belinda mocht ik nog een kindje krijgen dan willen we jou zeker weer!Bedankt voor alle goede zorgen😘!!!

  Tiffany Van de Laar Avatar Tiffany Van de Laar
  19 June 2019

  positive review  We hebben een super fijne kraam week gehad, dankzij Joke en Annet.. Heb ook weer nieuwe dingen bij geleerd.. Onze Chris is helemaal gek op zijn zusje Tes.. Bedankt damens voor jullie gezelligheid en de goede zorgen..

  Denise de Groot Avatar Denise de Groot
  12 August 2019

  positive review  ik zag op tegen kraamzorg, maar met de dame die ik gehad heb is het super gegaan. heb een super fijne week gehad en vind het zelfs jammer dat ze niet meer komt! Dannii je bent goud waard!!

  Shelley Bultman Avatar Shelley Bultman
  23 November 2018

  5 star review  Goede en fijne Kraamzorg gehad van Emy! Dankjewel!! ��

  Aleksandra Mikulska Avatar Aleksandra Mikulska
  31 January 2018

  positive review  Wat hebben wij een fijne kraamweek gehad met Wendy. Elke dag een lekker fruithapje en ook nog eens verwend met heerlijke verse groentesoep. Wendy, ik ben je zeer dankbaar hoe je ons in de watten hebt gelegd en voor mij, Noah en mijn man hebt gezorgd. Dankjewel! Ook Annika bedankt, je was er helaas maar een dag maar ook jij bent een schat van een meid! Groetjed Jasmin, Jurre en onze lieve Noah

  Jasmin Van de Wiel - Marquardt Avatar Jasmin Van de Wiel - Marquardt
  4 March 2019

  positive review  We hebben het geluk gehad om niet één, maar met twee toppers de spannende eerste dagen begeleid te krijgen. Met Anja en stagair Dannii.Ze voelden goed aan waar wij behoefte aan hadden. Erg knap ook hoe ze een goede balans namen tussen luisteren wat wij wilden en ons vertellen waar het op staat, immers een ware kunst.We kijken terug op een leerzame en geruststellende kraamhulp. Nogmaals hartelijk dank.

  Wouter Nij Bijvank Avatar Wouter Nij Bijvank
  18 March 2019