Kraamcoach

Het krijgen van een kind is een impactvolle gebeurtenis. Soms loop in die periode als moeder, vader of stel ergens tegenaan. Onze kraamcoach kan je op zo’n moment helpen.

Als je een kindje krijgt, verandert er ineens heel veel in je leven. In deze kwetsbare periode kan het zijn dat je ergens tegenaan loopt. Soms is de bevalling anders gegaan dan je had voorgesteld of loopt de kraamtijd niet helemaal zoals je wil.

Twee op de tien vrouwen ervaren negatieve gedachten, depressieve of sombere gevoelens na de geboorte. Het is dus heel normaal dat je jezelf na zo’n grote gebeurtenis uit balans voelt. Kraamcoach Therese van den Oever kan je op zo’n moment helpen. In een of meerdere coachende gesprekken achterhaalt Therese samen met jou waar de gevoelens vandaan komen en hoe je ze kunt aanpakken. Ze helpt je graag om jezelf weer in balans te voelen. Fijn om te weten is dat het eerste gesprek gratis is.

Lees meer over samenwerking

Verloskundigen

Wij werken samen met alle verloskundigen in ons werkgebied. Dankzij deze prettige samenwerking kunnen we jou de beste zorg geven.

Ziekenhuizen

Wij werken samen met alle ziekenhuizen in ons werkgebied. Dankzij deze prettige samenwerking kunnen we jou de beste zorg geven.

Lactatiekundige

Wij hebben een geschoolde lactatiekundige in dienst die je kan helpen bij problemen met het geven van borstvoeding.

Team begeleiding

Wij hebben de kennis in huis om jou, je partner of andere kinderen met autisme, ADHD of psychische klachten te ondersteunen bij de komst van een baby.