Verloskundigen

Wij werken samen met alle verloskundigen in ons werkgebied. Dankzij deze prettige samenwerking kunnen we jou de beste zorg geven.

Met alle verloskundigen in ons werkgebied hebben wij een prettige en professionele samenwerking.We stemmen de zorg goed op elkaar af. Je bent dus verzekerd van de best mogelijke zorg.
Wil je meer weten over welke zorgverleners in de Geboortezorg met elkaar samenwerken?

Kijk dan op allesoverzwanger.nl of kijk in de Zorgstandaard-brochure.

 

Ketenpartners

In de regio zuidoost-Brabant wordt er intensief samengewerkt door de bij een zwangerschap en geboorte betrokken verloskundige ketenpartners. Hierbij de link naar hun gemeenschappelijke website ‘Zwanger In Zuid Oost Brabant’.

De website bevat informatie (folders) voor de zwangere over zwangerschap, bevalling en kraambedperiode en informatie voor de professional zoals gezamenlijke richtlijnen en werkafspraken. Daarnaast worden alle websites van de betrokken ketenpartners vermeld.

Lees meer over samenwerking

Verloskundigen

Wij werken samen met alle verloskundigen in ons werkgebied. Dankzij deze prettige samenwerking kunnen we jou de beste zorg geven.

Ziekenhuizen

Wij werken samen met alle ziekenhuizen in ons werkgebied. Dankzij deze prettige samenwerking kunnen we jou de beste zorg geven.

Lactatiekundige

Wij hebben een geschoolde lactatiekundige in dienst die je kan helpen bij problemen met het geven van borstvoeding.

Team begeleiding

Wij hebben de kennis in huis om jou, je partner of andere kinderen met autisme, ADHD of psychische klachten te ondersteunen bij de komst van een baby.

Kraamcoach

Het krijgen van een kind is een impactvolle gebeurtenis. Soms loop in die periode als moeder, vader of stel ergens tegenaan. Onze kraamcoach kan je op zo’n moment helpen.