Ziekenhuizen

Wij werken samen met alle ziekenhuizen in ons werkgebied. Dankzij deze prettige samenwerking kunnen we jou de beste zorg geven.

Met alle ziekenhuizen in ons werkgebied hebben wij een prettige en professionele samenwerking. We stemmen de zorg goed op elkaar af. Je bent dus zowel thuis als in het ziekenhuis verzekerd van de best mogelijk zorg voor jou en je baby. Ook maken we zo de overstap van ziekenhuis naar thuis zo soepel mogelijk voor jou en je allerkleinste.

Wil je meer weten over welke zorgverleners in de Geboortezorg met elkaar samenwerken? Kijk dan op allesoverzwanger.nl of kijk in de Zorgstandaard-brochure.

Lees meer over samenwerking

Verloskundigen

Wij werken samen met alle verloskundigen in ons werkgebied. Dankzij deze prettige samenwerking kunnen we jou de beste zorg geven.

Lactatiekundige

Wij hebben een geschoolde lactatiekundige in dienst die je kan helpen bij problemen met het geven van borstvoeding.

Team begeleiding

Wij hebben de kennis in huis om jou, je partner of andere kinderen met autisme, ADHD of psychische klachten te ondersteunen bij de komst van een baby.

Kraamcoach

Het krijgen van een kind is een impactvolle gebeurtenis. Soms loop in die periode als moeder, vader of stel ergens tegenaan. Onze kraamcoach kan je op zo’n moment helpen.