Hulpmiddelen

Er zijn een aantal hulpmiddelen om jouw kraamtijd nog prettiger te laten verlopen. Wij vertellen je graag wat je nodig hebt en waar je dat kunt krijgen.

Verder zijn er nog een aantal verplegings- en verzorgingshulpmiddelen voor je thuisbevalling en de kraamweek. Belangrijke benodigdheden zijn klossen om je bed te verhogen, een ruggensteun, ondersteek en een postoel. Deze artikelen kun je huren. Dit kan je tijdens het intake gesprek regelen met de intaker via Duxxie, Je kunt de hulpmiddelen op vertoon van je verzekeringspas ook ophalen bij een thuiszorgwinkel in jouw regio.  In het intakegesprek leggen we ook nog uit wat je precies moet aanschaffen. Heb je tussentijds al vragen, kun je ons bereiken via telefoonnummer. 0402517830

Lees meer over uitzetlijst en benodigdheden

Uitzetlijst Nederlands

Het is fijn om goed voorbereid te zijn op de komst van je baby. Daarom hebben we een complete lijst gemaakt met wat je nodig hebt.

Uitzetlijst Engels

It is good to be prepared for the arrival of your baby, that is why we have created a list of all the things you might need.

Uitzetlijst meerling

Ben je zwanger van een meerling? Ook hiervoor hebben wij een complete uitzetlijst gemaakt. Zo ben je goed voorbereid op de komst van je baby’s.

Kraampakket

Je krijgt een kraampakket van je zorgverzekeraar als je aanvullend verzekerd bent. In andere gevallen kun je ook zelf een pakket aanvragen.