Gerard van Maasakkers

“Ik hoop dat jullie kwetsbare mensen
wat extra aandacht kunnen geven met (kleinschalige) projecten.
Ze verdienen het!”

Waarom Stichting Vrienden van Zorgmed?

Medewerkers van Zorgmed doen er alles aan om optimale zorg te verlenen en de zorg voor cliënten zo prettig mogelijk te maken. Soms zijn er voor die zorg speciale voorzieningen nodig.

De Stichting Vrienden van Zorgmed zet zich in om geld in te zamelen voor voorzieningen, activiteiten of projecten die niet uit de reguliere budgetten kunnen worden betaald. Zeker omdat de budgetten voor de gezondheidszorg voortdurend strak worden aangehaald, is het werk van de Vrienden van Zorgmed belangrijk.
U moet hierbij denken aan uitjes voor onze cliënten en hun mantelzorgers, klusjes in- en om het huis. Wat de cliënten en hun naasten graag willen, maar vaak niet meer kunnen is het uitgangspunt. Eenvoudig het leven aangenamer maken.

De Vrienden van Zorgmed ondersteunen?

U kunt de Stichting Vrienden van Zorgmed ondersteunen. U kunt dat op persoonlijke titel doen, maar ook als organisatie (bedrijf, school, vereniging, et cetera). En denk niet alleen in financiële ondersteuning, ook hulp in natura zoals goederen of diensten zijn erg welkom.

 

Doneren?

Kiest u ervoor eenmalig een bedrag te schenken? Misschien bij een bepaalde gelegenheid? Of wilt u regelmatig een – vast – bedrag geven? Elke vorm van donatie is welkom. Er is geen minimaal bedrag. Wist u overigens dat uw bijdrage aftrekbaar kan zijn van uw inkomstenbelasting?

 

Ons bankrekeningnummer is: NL11 RABO 0310 3900 60.

 

SBBI

De stichting is een sociaal belang behartigende instelling (SBBI), waardoor het aan strenge voorwaarden voldoet. Al het geld gaat naar het goede doel. Ook omdat wij geen erf- en schenkingsrechtbelasting betalen. Het bestuur krijgt geen vergoeding voor haar werkzaamheden.

Zorgmed Kantoor

Carmelitessenstraat 4
Postbus 8596
5605 KN Eindhoven
info@zorgmed.nl
T 040-2517830
F 040-2573043