Extra service

 

Zorgmed biedt naast thuiszorg ook extra services. Denk hierbij aan het regelen van moderne zorgproducten of woningaanpassingen waardoor u langer thuis kunt wonen of uw woongenot kunt vergroten. Ook voor hulp bij licht huishoudelijke taken zoals koken, boodschappen of wassen en voor het houden van gezelschap kunt u bij ons terecht. Wij werken op deze gebieden samen met betrouwbare partners:

FocusCura

FocusCura helpt mensen langer zelfstandig te blijven en de regie te houden. Door zorginnovaties op twee gebieden: ‘zorg op afstand’ en ‘het ziekenhuis thuis’. Slimme producten en diensten, waarmee iedereen de zorg kan blijven krijgen die hij of zij nodig heeft

Woonkompas

Wilt u blijven wonen op de huidige plek, maar zijn er wat aanpassingen nodig? Denk aan een gelijkvloerse woning en/of een leefruimten beneden.
Of heeft u ondersteuning nodig bij de verhuizing, uw administratie, klusjes of maaltijden? Denk dan eens aan Woonkompas.

Saar aan huis

Met de particuliere hulp & dienstverlening van Saar aan Huis verzekert u zich van betaalbare persoonlijke ondersteuning. Flexibele hulp, met aandacht voor uw situatie en op momenten dat het u het beste uitkomt.